Vilkår og betingelser

 Vi ønsker, at Naturspottet skal danne ramme om en positiv debat omkring naturen i landbruget og vi har derfor en række vilkår for brugen af sitet, som skal være med til at sætte tonen for en god debat på siden.

Vilkår og betingelser for brug af Naturspottet.dk

Når du registrerer dig på Naturspottet.dk, accepterer du, at Naturspottet må bruge dine oplysninger. Dine oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med persondataloven, og det er alene virksomhederne bag Naturspottet, der har adgang til de data, du registrerer.

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle tjenesterne på Naturspottet, herunder:

  • Kommentarer
  • Deltagelse i åbne og lukkede grupper.
  • Indhold af enhver karakter

1) Forbud mod opfordring til kriminalitet

Det betyder for eksempel, at du ikke må opfordre til brud på love, herunder love omkring natur og miljø, vold eller racisme.

2) Du må ikke udsætte andre for personlige angreb

Det vil sige, du må ikke krænke, true eller forfølge andre personer eller grupper af personer.

3) Du må ikke krænke privatlivets fred

Det betyder, at du f.eks. ikke må offentliggøre eller udlevere andre personers fulde navne, adresser, telefonnumre eller andre kontaktoplysninger.

4) Ophavsret m.m.

Du må kun dele indhold, herunder billeder, tekst og video, som du selv har rettighederne til, ellers krænker du ophavsretten hertil.

5) Forbud mod brug af Naturspottet kommercielt

Du må eksempelvis ikke linke til eller gøre reklame for konkrete produkter.

6) Rettigheder til indhold

Naturspottet har til enhver tid rettighederne til alt indhold på siden.

7) Krænkende billeder

Det er ikke tilladt at uploade krænkende billeder til grupperne eller bruge dem som profilbilleder.

8) Ansvar

Du er ansvarlig for det indhold, du vælger at offentliggøre på sitet Naturspottet, hvad enten det er i tekst eller billeder.

9) Udelukkelse

Ved gentagne og/eller grove overtrædelser af reglerne kan du uden varsel blive udelukket fra Naturspottet.

10) Ejerskab

Naturspottet er ejet af SEGES P/S, CVR. 32346987, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N. SEGES og Naturspottet har rettighederne til indhold, der ligger tilgængeligt på Naturspottet, herunder både tekst eller billeder.

Specifikke regler vedrørende kommentarfunktionen

Kommentarfunktion er ikke et chatforum eller et sted for din frie mening. Kommentarerne er styret af indholdet i blogindlæggene, og derfor skal dine kommentarer have relevans til emnet heri.

Specifikke regler vedrørende grupperne

I grupperne er det administratorerne, der sætter dagsordenen. Du skal derfor følge den dagsorden, der er valgt for de givne grupper.
Det generelle regelsæt for kommentarer (se andetsteds på denne siden) gælder også for tekster og billeder i grupperne. Du skal være opmærksom på, at du er ansvarlig for samtlige af de kommentarer, som du lægger på i grupperne – både på egne og andres grupper.

Derudover forbeholder Naturspottet sig retten til på ethvert tidspunkt at slette kommentarer og indlæg i grupper, som er i strid med nærværende vilkår og/eller gældende dansk lovgivning.
Naturspottet er kun ansvarlig for det indhold, vi selv poster, og kan derfor ikke drages ansvarlige for indhold, som er i strid med nærværende vilkår og/eller gældende dansk lovgivning.